Russisk utenriksdepartement kaller tirsdagens angrep mot Libanon en «monstrøs terrorhandling»

Talskvinne for russisk utenriksdepartement Maria Zakharova fordømmer kraftig tirsdagens angrep mot medlemmer av Hizbollah millitsen. I følge russiske myndigheter var dette en «monstrøs terrorhandling, monstrøs i sin kynisme og omfang, tatt i betraktning det store antallet ofre.» Russland sier videre at «den siste handlingen av hybrid krigføring mot Libanon,» og la til at «hjernene til dette høyteknologiske angrepet søkte å tenne på en storstilt væpnet konfrontasjon med målet om å utløse en storkrig i Midtøsten.» Departementet gav ikke noen spesiell part skylden, men ba om en grundig etterforskning. «Alle ansvarlige … må holdes ansvarlige, slik at denne nye terrorhandlingen ikke «feies under teppet» slik de vestlige nasjonene ønsker å styre etterforskningen av eksplosjonene ved Nord Stream-gassrørledningene», la hun til.

5 tanker om “Russisk utenriksdepartement kaller tirsdagens angrep mot Libanon en «monstrøs terrorhandling»

  1. Tenker dette var ett veldig smart trekk av Israel, som etterlater deres fiender i en paranoia og forvirret tilstand, i tillegg vanskeliggjør det organiseringen til Israels fiender, videre er Hizbolla en paramilitære terror organisasjon , som har som mål å utslette Israel som nasjon , så de er att fult og helt legetime mål.

  2. Uansett hvem som står bak så er dette både et imponerende og fascinerende angrep. Dog meget skremmende.
    Mon tro om Barthen har bedt kongen om å ikke uttale seg her også….
    Hele handlingen setter brått krigføring slik vi i dag er vant til i et helt annet lys.

  3. Hamas og Hizbollah, regjeringens venner, fikk seg et sjokk i går. Om kongen blir oppmuntret å sende kondolanse skal ikke forundre noen

  4. Da er det nok mange som fikk sprengt bort evnen til å forplante seg ,der slo Netanyahu to fluer i en smekk en mer effektiv måte å sette muslimer på plass finnes ikke, islam handler kun om vold sex og dominans ved å bruke systematisk voldtekt dominans vold og drap på oss vantro kristne og jøder.

    • Ja, kommer vel på hvor dubbeditten var/er plassert. I bukselomma til terroristene. Nær «lilletrille» og en kraftig smell, blir det i framtiden som eventyret begynner. Det var engang…..😁😢

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *