Nye israelske angrep: Walkie talkies eksploderer i hendene på terroristene

Minst tre mennesker, oppjustert til 14 skal være drept og flere hundre skadd i en ny bølge med eksplosjoner som nå rammer walkie talkies tilhørende Hizbollah medlemmer. Dette melder Russia Today om dagens hendelser: «Walkie talkies brukt av den paramilitære Hizbollah-gruppen eksploderte samtidig i hele Libanon onsdag i en tilsynelatende fortsettelse av den angivelige israelske sabotasjeaksjonen som drepte 12 mennesker og såret tusenvis på tirsdag.

Eksplosjonene ble først rapportert av libanesiske medier, med National News Agency som hevdet at minst 14 mennesker var drept, og al-Hadath TV-nettverket rapporterte at minst 100 mennesker ble skadet. En libanesisk sikkerhetskilde fortalte Reuters at eksplosjonene påvirket håndholdte radioer brukt av Hizbollah-medlemmer, og fant sted i Beirut og i hele Sør-Libanon, en region kontrollert av den paramilitære styrken. Israel har iverksatt en ny type krigføring som åpenbart har sjokkert Hizbollah og påført terrormillitsen store personellmessige tap. Personsøkere, mobiltelefoner, walkie talkier og bærbart kommunikasjonsutstyr kan bli livsfarlige gjenstander som eksploderer «i lomma» på Israels fiender. Livsfarlige tider for Hizbollah terroristene……

3 tanker om “Nye israelske angrep: Walkie talkies eksploderer i hendene på terroristene

  1. Disse eksplosjonene i går medførte at kring 500 Hizbollah-krigere mistet synet – meldes det fra Israel .
    Så langt jeg forstår : Så kom det først en pipetone på enheten som førte til at bæreren løften den opp til ansiktet for å lese hva som stod der . Da smalt det .

    • Det høres fælt ut, men det er fiender av Gud og Israel som fikk seg en smell i trynet…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *