Ukrainsk drone eller missilangrep dypt inne i Russland

Det man tror er en missil avfyrt fra Ukraina eller de baltiske stater skal ha forrårsaket en kraftig eksplosjon ved et russisk ammunisjonsdepot i Toropets ikke langt fra Moskva. Enkelte kilder hevder at det var en ukrainsk drone som fikk en fulltreffer, men andre kilder forteller at det er snakk om langdistansemissil. Mye kan tyde på at Ukraina alt har fått klarsignal fra Biden adminstrasjonen til å gjennomføre angrep dypt inne i Russland uten at dette blir bekjentgjort på forhånd eller offisielt bekreftet. Det var et stort ammunisjonsdepot som ble ødelagt i angrepet som Moskva formelt ikke har uttalt seg om.

Det er en massiv ekslosjon dypt inne på russisk jord som kan innebære en eskalering av konflikten. Moskva har foreløpig valgt å ikke si noe om hendelsen, men det er ikke tvil om at Moskva på en eller annen måte vil respondere på angrepet.

2 tanker om “Ukrainsk drone eller missilangrep dypt inne i Russland

  1. Nrk forteller at dette var et russisk lager for Iskandér missil . Slike missil kan bære atomvåpen og har en rekkevidde på opptil 500 kilometer .
    Har Ukraina bruk langdistansemissil ved dette angrepet : Så kan krigen plutselig gå over i en ny og langt farligere fase – også for NATO og oss .

    • Denne voldsomme eksplosjonen i Russland ble registrert på jordskjelv-målerne .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *