VARSLING: EUROPA STEMMER JA TIL atom-armageddon! ISRAEL STARTER STOR KRIG FØR VALGET

Nate Polson i Canadian Prepper har sine tanker om timingen for utviklingen av den globale konflikten vi ser utspille seg i Ukraina og Midtøsten. Og kongeriket Norge er viktig medspiller til å fyre opp konfliktene gjennom vår økonomiske og militære støtte til Ukraina. Nye milliarder av skattekroner vil Støre og stortinget spytte inn i krigen mot Russland.

11 tanker om “VARSLING: EUROPA STEMMER JA TIL atom-armageddon! ISRAEL STARTER STOR KRIG FØR VALGET

    • Spiff!

      Ja, tror «minst 7 år» er en sikker gjetning. Det kan nok gjentas hvert år i to tusen år til 😉

      Det vil opplagt komme katastrofer, krig og kriser, med alt tyder på at det bibelske «endetidsslaget» nok bare er en seiglivet myte 😇

    • Aril:
      Du som er en rasjonell og tenkende sjel må slutte å bruke ordene synes, tror at, kan nok, tyder på osv.
      Med din bagasje av faktabaserte tanker så trengs en stemme som bekrefteter vitenskapen og historien, ikke de overnevnte ord.
      All bibelhistorie er reell og dokumentert, noe vi troende forholder oss til. Vi vet at profetier i Bibelen som var profetert før Jesu tid ble oppfylt flere tusen år etter at de ble nedskrevet og da er det lite å betvile at det som er profetert om fremtiden og mot endetiden også stemmer.
      Man må gjerne gå i fornektelse. Det har vært og er en populær ting når man blir konfrontert ting man ikke vet noe om. Så intet unikt der. Så kan man selvfølgelig diskutere, forske, ljuge og ro så mye man vil, men historiske fakta kommer frem selv om enkelte grupperinger bestemmer seg for å legge lokk på ting.
      Det er fortsatt ingen bibliotek som har opphav i eksplosjon i et boktrykkeri, men men finner garantert noen «akademisk intellektuelle» som kunne tenke seg å forske noen tusen år på mulighetene om at det kan gå an.
      Men visdom og kunnskap er to vidt forskjellige ting.

    • Aril
      Armageddonslaget kommer etter opprykkelsen med påfølgende 7 års trengselstid. Og opprykkelsen kan skje når som helst (og du trenger ikke komme og forsøke å korrigere meg på det, Kikki. Du vil ikke greie å endre mitt eskatologiske syn uansett). Og bibelen og bibelens budskap om Jesu gjenkomst er like virkelig som at du puster, Aril. For å omskrive Descartes litt: jeg tenker, altså er jeg skapt av en allmektig Gud som ikke bare har skapt meg, men alle andre og alt annet. Finn deg er rolig sted Aril, og be til Gud om å få et møte med Han. Be om at hans Hellige Ånd skal komme inn i hjertet ditt og frelse deg og gi deg et nytt liv i samfunn med Han. Det gjorde jeg i slutten av tjueåra, og det er den beste beslutningen jeg har tatt i mitt liv. Hvis jeg ikke skal være et Guds barn, kan jeg likegodt dø fysisk også. Da er livet ikke verdt noe som helst. Jeg skal be for deg Aril. Gud velsigne deg!

    • Armageddon i bibelsk forstand kommer etter tredje verdenskrig, etter Gog krigen og Armageddon i denne kontekst må forståes som en katastrofe.
      Det bibelske Haramageddon-slaget vil skje før bortrykkelsen av menigheten som finner sted på slutten av den store trengsel og etter at Antikrist har blitt åpenbart og den kristne kirke er blitt lutret i ilden.
      Alt slagg skal skiilles ut slik at den hellige rest, kalt «du lille hjord» skal hentes opp i skyen.

      2
      1
    • Aril:
      Du fikk med «tror», «gjetning», «kan nok», «tyde på» og «nok bare er» inn i tre setninger…..🙂👍🏻

    • Det var akkurat derfor han skrev det. Han er ikke den eneste som vet hva du skriver før du skriver det…
      Tror ikke jeg er den eneste som lurer på vitsen med denne utspørringen din…

  1.  Åp: «Fordi du har tatt vare på mitt ord om tålmodighet, vil jeg og fri deg
    ut fra den prøvelsens stund som skal komme over hele jorderike, for å prøve dem som bor på jorden.» Lot ble reddet ut dra Sodoma før katastrofen traff byen, Noa og familie og mange dyrearter før storflommen. Så vil framtiden vise hvilken forståelse som er korrekt Å være rede er viktigst, Sykdom, ulykker kan ramme oss. Redningen for vår sjel er Han som døde for våre synder

    • Jeg skal ikke peke på hva som er mest riktig av pre, midt eller post-oppfyllelsen, men det er interessant å lese om hvordan verden var rundt Noah og Lot før det bokstavlig talt brakte løs…..
      Noah bygget arken over 150 år og på den tiden, og også før, var verden et kaotisk mørke der alle menneskers tanker var onde hele tiden. Lot tilbød sine døtre, men menneskene, menn og kvinner, som var i gatene ville heller kjenne englene som var på besøk. Jeg tror disse menneskene i gatene absolutt forstod hvem disse som var på besøk hos Lot var. Det er en odd tanke om tiden han levde i da naturlig samliv var dratt så langt at de ønsket seg med engler. Det er rimelig sykt…..og da er vi tilbake til Noahs tid igjen det gudesønnene fikk avkom med menneskedøtrene….og der ligger mye av hva Jesus snakker om hva som skal skje i de siste tider. Mye er en realitet men noe er fortsatt igjen, selv om ting kommer i rasende fart om dagen…

Det er stengt for kommentarer.