Nye israelske angrep mot Beirut og Libanon gjennom lørdagen og natt til søndag

Israel har gjennom hele sabatten gjennomført omfattende bombeangrep mot områder både i Beirut og Sør-Libanon. Kraftige smell og drønn høres når de israelske bombene og rakettene treffer både militære og sivile mål i Libanon. De israelske angrepene fortsetter samtidig med at titusener av israelere demonstrerer i gatene mot Netanyahu politikk. Det meldes i kveld at USA har oppfordret sine borgere til å forlate Libanon da Washington skjønner at Israel og Hizbollah befinner seg i full krig.

Israels mål med operasjonen er å fordrive Hizbollah bort fra Sør-Libanon og ødelegge gruppens muligheter til å skade israelske borgere. Hvor mange som er drept som følge av de siste dagers kamphandlinger er ennå uklart. Krigen i Midtøsten utspiller seg samtidig som vi kan stå overfor en massiv eskalering av krigen i Ukraina. Ukraina angriper stadig mål dypt inne i Russland og røde linjer blir stadig krysset. Rytteren på den blodrøde hest i Johannes åpenbaring kapittel 6 rir nå over jordkloden og enhver som har profetiske øyne ser og forstår. Blodmånen som viste seg over Midtøsten den 7-8 oktober 2023 var et «bad omen» for Midtøsten. Krigens vinder fortsetter å blåse over verden og av tidens tegn ser vi at endetiden er over oss.

Blazing Press følger diverse videostream fra Israel og Libanon gjennom natten.

4 tanker om “Nye israelske angrep mot Beirut og Libanon gjennom lørdagen og natt til søndag

  1. Det er søndag morgen og klokken er 0700 . Info jeg har fått tyder på at Israel vil gå inn i Libanon med bakkestyrker om kort tid . Sykehus i Haifa stenger ned avdelinger i forbindelse med en slik krigshandling . Vi må be for Israel og jødene !

    • Ja, Israel har ikkje anna val enn å ta styringa over området.
      Dei har sett seg som mål at folk skal få flytta heim til Nord Israel igjen utan frykt for at desse hatefulle arabarne skal utgjera ein trussel.
      ———————–
      Diverre fortel Skrifta at den verste trengselstida i jødane si historie kjem når «elskarane deira» sviktar dei.
      Israel har sett si lit til Gud, men og USA og andre land.
      Kva skjer når fyrsteelskaren svik dei?
      Daniel seier:
      «Det skal komme en trengselstid
      som det ikke har vært maken til
      fra folkeslag oppsto
      og helt til den tiden.
      Men på den tiden skal ditt folk bli berget,
      alle som er skrevet opp i boken.
      Mange av dem som sover i jorden,
      skal våkne,
      noen til evig liv,
      andre til spott og evig avsky.»

      I klagesongane vert jødane sine lidelsar beskrive.

  2. Jødene gjør fortsatt det de vil uten konsekvenser, nå inne på vestbredden har terroristene Idf stormet en nyhetskanal og stengt den. Verden må selvfølgelig ikke få se Idf sine kriminelle handlinger, dette kommer etter at jødiske soldater kaster folk ned fra tak, muligens i livet. Videoer av dette spres og Idf terroristene er stumme.
    Fn fordømmer og jødene gliser og koser seg. Et innebygd hat mot alle vises igjen og igjen.

    • Hizbollah har sendt utallige rakettar mot Israel etter 7.oktober.
      Det seier seg sjølv at Israel ikkje vil finna seg i dette.
      Så Hizbollah får som fortjent. Det er flott å lesa at 10 av 11 leiarar vart drepne i dette siste angrepet. Igjen ser me at Hamas eller Hizbollah gøymer seg under sivile bygningar.
      I Tankah les me om kva Herren Gud befalte Israel til å gjera med desse fiendane som ikkje var villige til fred. Det er sterke historiar, men sanne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *