Minst 100 raketter mot Israel søndag -tre skadd og en israelsk tenåring drept i bilkrasj pga panikk

Hizbollah avfyrte raketter mot Jesu hjemby Nazareth

Hizbollah har nå begynt å gjengjelde de israelske angrepene mot dem og har skutt rundt ett hundre raketter inn i Israel. Tre personer er meldt skadd i Israel. Mens flyalarmen gjallet fikk en israelsk tenåring panikk og mistet kontrollen over kjøretøyet, krasjet og omkom. «Israel har erklært oss krig og sionist-fienden vil betale en høy pris,» heter det fra Hizbollah. I de siste dagene er det Hizbollah og deres kommandanter som har betalt prisen for sitt hat mot den jødiske staten -og Hizbollah sier at jødisk blod skal flyte.

Israels statsminister Benyamin Netanyahu har åpenbart bestemt seg for at Hizbollah liksom Hamas må tas ut for godt. Disse to terrorgruppene har skapt ufred i regionen i flere tiår og nå er det på tide å knuse dem og gjenopprette trygghet og fred. «»In recent days, we’ve dealt Hezbollah blows they never could have imagined. If they haven’t understood the message yet, I guarantee they will very soon.»

2 tanker om “Minst 100 raketter mot Israel søndag -tre skadd og en israelsk tenåring drept i bilkrasj pga panikk

  1. Nrk har en reporter , bosatt i Beirut med sin familie : Yama Wolasmal . Hvor er det blitt av ham ? Det er flere dager siden han hadde en telefonsamtale med Nrk i Oslo – intet kamera slik som før i denne sendingen fra Beirut .
    TV 2 har reporter inne i Libanon og denne søndags formiddag sendte han fra et område som bare ligger tre kilometer fra grensen mot Israel .

    TV 2 melder nå : Israels president hevder at Israel ikke stod bak eksplosjonene i personsøkerne samt walkie talkiene inne i Libanon . Hvem står da bak disse hendelsene ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *