Selv folkevalgte representanter til EU parlamentet har ikke reell ytringsfrihet dersom de taler i mot den rådende agenda om Ukraina krigen

Se: En folkevalgt til EU parlamentet får sin mikrofon slått av når han forsøker å være en stemme av fornuft mot den politiske elite i EU dyret som fremmer sitt krigshissende narrativ om Ukraina og krigen med Russland. Europa og EU som vil fremstå som demokratiets fyrtårn er i realiteten blitt noe totalitært som undertrykker ytringsfrihet og det frie ord. Dette fikk det polske folkevalgtes parlamentmedlemmet Grzegorz Braun erfare da de midt i hans tale slo av hans mikrofon og etterpå gav han en «leksjon» om «ytringsfrihet og demokrati» i Russland.

Man skulle tro det er en parodi. «Dette er hvordan EU parlamentets demokrati ser ut.» Har man en stemme som ikke roper «ja og amen» til det europeiske krigshisseriet og russofobien -da tillates man ikke demokratisk ytringsfrihet -selv i EU parlamentet. Dette skjer nå med dem som ikke støtter det rådende narrativ. Hvordan vil det bli når folkevalgte kristne forsøker å tale «EU-dyret midt i mot når kristenforfølgelsen blir ennå sterkere innenfor EU grensene? Totalitære krefter og tyranni vil gradvis ta over EU og bibelske kristne vil bli en forfulgt størrelse man ikke kan stå opp for.

6 tanker om “Selv folkevalgte representanter til EU parlamentet har ikke reell ytringsfrihet dersom de taler i mot den rådende agenda om Ukraina krigen

  1. Ytringsfriheten Norge er vel også litt tynnslitt? For å slippe problemer er det best å være «politisk korrekt»

    • Ja du, «For å slippe problemer er det best å være «politisk korrekt»
      For å slippe problemer med verden, er det best å gå på kompromiss med sine egne meninger og overbevisning.
      Da er veien svært kort til å gå på kompromiss med egen tro også.

      3
      2
    • Så avgjort RJ. For å unngå problemer er det viktig å være politisk korrekt. Da heier mange på deg.
      Å bli religiøst korrekt å gå på kompromiss med troen er nøyaktig like lett. Da er det mange som vil heie på deg og noen av de kristne avisene vil applaudere. Som det heter i et ordtak. Død fisk følger strømmen. Den enkleste vei er å følge strømmen.
      Men Guds vei er ikke den enkle vei, den er den smale vei, den smale sti -som fører til livet!

      4
      2
  2. Eu er jo et ikke-folkevalgt organ som styres av mennesker med en helt annen agenda enn europeere flest. Det kalles vel et diktatur….
    Men forklede som en komite så tror flertallet at de vil kun det beste.
    Det har jo virkelig lyktes

    5
    1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *