Verdenskrigen -Day X: ⚡ALERT! RUSSIANS TOLD TO PREP FOR A «NUCLEAR EVENT», US TROOPS ENTER ISRAEL, CONGRESS PREPS FOR SHTF

Krigens teater. Vesten er i ferd med å bygge et nytt jernteppe mellom øst og vest. Krigen Nate Polson lenge har advart mot er i ferd med å eskalere ut av kontroll. Forskjellige YouTube profiler og nyhetssider er blitt tatt ned. Israel har innført informasjons»Lockdown» og verden beveger seg ubønnhørlig mot kanten av stupet.

3 tanker om “Verdenskrigen -Day X: ⚡ALERT! RUSSIANS TOLD TO PREP FOR A «NUCLEAR EVENT», US TROOPS ENTER ISRAEL, CONGRESS PREPS FOR SHTF

  1. Nate Polosen, ser ikke ut til å forstå hvilken trussel Israel står over for, han er tydelig interessert i å klandre Israel for den eskalerende situasjonen som nå skjer .
    Til og med i nyere historie så blir dette historieløst , sist gang Israel av væpnet Hizbollah med å gå inn i Libanon , ble det gjort avtale med de internasjonale samfunnet at Hizbollah ( som er en ikke statlig hær ) ikke skulle få bygge seg opp igjen . Israel under Sharon , ga også fra seg land til Gaza befolkningen og tvangs flyttet sine egne , bare for å få fred , jeg husker det ble sagt at Gaza skulle bli Israels svar på Hong Kong og det var ikke måtte på optimisme.
    Dessverre varte det ikke lenge.
    Det internasjonale samfunnet ga blaffen i sine løfter om å sørge for att Hizbollah ikke fikk bygge seg opp igjen, og på Gaza valgte befolkningen seg Hamas , resultatet ser vii dag. Det sto ikke på Israels vilje i det helle tatt .

    Men Israel er som et barn brent av ilden , om jeg skal klandre Israel for noe, så er det at de har vært alt for tålmodige, håp fulle og god troende i forhold til sine fiender .

    Israel kjemper for sin eksistens og er i sin fulle rett til å handle på måten de gjør nå ! Nate Polosen bør lese seg opp på historie før han begir seg ut på å belærer og klandre Israel.

    3
    1
    • Ps. hva gjelder Russland , så kjemper også de for sin eksistens, paradokset er at vesten presser Russland inn i armene på Kina og Iran . Det er en god grunn til at Israel ikke støtter Ukraina ! De både ser og forstår at vesten er i ferd med å fremkalle GOG !

      2
      1
  2. Hizbolllah og hamas ble sterke nok til å angripe Israel pågrunn av biden /harris Obama admistrasjonen sitt ønske om å skade Israel og Netanyahu , de opphevet sanksjonene mot Iran og la vrak på Abraham avtalen som President Trump fikk istand .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *