Russlands statsduma forbyr bort-adopsjon av barn til land som tillater barn å skifte jurdisk kjønn

«For å bevare tradisjonelle verdier og barns trygghet har den russiske statsdumaen vedtatt et forbud mot at russiske barn kan bli bortadoptert til land som tillater at barna kan skrifte kjønn. Dette forbudet er nok et russisk skritt for å slå tilbake LGBTQ agendaen og hindre at russiske barn blir adoptert bort til land som ikke tar vare på tradisjonelle kristne verdier,» melder Pronews.

Russland bestemte i fjor å forby kjønnsskifte, juridisk eller medisinsk, som en del av et bredere angrep på rettighetene til LHBTI+-samfunnet. Adopsjonslovgivningen, som allerede i teorien var godkjent av regjeringen, fikk i dag sin første av tre behandlinger blant de russiske folkevalgte. «Denne beslutningen tar sikte på å beskytte barndommen og tradisjonelle verdier. Det er nødvendig å beskytte barna våre mot farene de kan møte hvis de blir adoptert eller gitt til fosterhjem til borgere fra fremmede land, der kjønnsskifte er tillatt, sa dumaens speaker Vyacheslav Volodin etter avstemningen.» Når lovforslaget er endelig behandlet vil det ble forelagt president Putin for undertegning. Når det skjer vil dette bli gjeldende lov i Russland som betyr at landet har tatt nok et steg for å beskytte tradisjonelle bibelske verdier. Verdier de vestlige land forlengst har forlatt.

 

6 tanker om “Russlands statsduma forbyr bort-adopsjon av barn til land som tillater barn å skifte jurdisk kjønn

  1. Dette er symbolpolitikk. Putin har dopet befolkningen med propaganda. Det uviktigste har blitt viktigst. Han hetser og hater og lurer og narrer. Slik blir de virkelige utfordringene tiet ihjel.

    I likhet med overtroiske fanatikere mener Putin det er viktigere å stoppe personlig frihet og mangfold enn å stoppe nedslaktningen av egne gutter og menn.

    Putin svir av fellesskapets penger på en meningsløs terrorkrig. Han kjøper støtte fra krigsarbeiderne den korte tiden pengene varer. Og selvsagt slik at han og oligarkvennene tjener på det i lengden.

    Putin burde ikke bekjempe uskyldige ungdommer, fattige soldater og gode naboer. Putin burde bekjempe korrupsjon og sensur, totalødeleggelsen av hele samfunn, massemord og likvideringer. Putin burde bekjempe seg selv. Isteden bør virkelige patrioter bygge konstruktive og fredelige samarbeid til nytte for alle.

    Men Putin er dessverre for selvforelsket til å innrømme sitt livs største feilgrep.

    😇

    2
    4
    • Der klarte du jaggu å dra inn en liten hatkommentar til kristne der også jo.
      Du jobber virkelig på…..
      Av seg hatten for det gode hatet.
      Gratulerer så mye Aril, du fikk det til igjen…..
      🌹🍿🎉🇨🇳🇻🇪🇰🇵🇸🇦🇮🇷🇵🇰✨💥🍬🍭

      2
      2
    • Aravna, Søkelys egen anti-antikrist! 🥰

      Jo, jeg forsøker å holde meg til Søkelys’ hovedfokus.

      Alle innlegg her presenteres på bakgrunn av en fundamentalistisk variant av den kristne endetidslæren. I motsetning til den kjærlige, nyanserte og relativt fornuftige Frafallskirken, bedømmer de nasjonalkonservative kristne her alle aktualiteter som negative endetidstegn.

      Dessuten er Putins ideologiske hat mot «vestlig modernitet» slående likt det religiøse hat mot det samme.

      Så da prøver jeg høflig å holde meg til saken og diskutere på dette grunnlaget.

      😘😇

      3
      3
  2. Putins og de kristenkonservatives dødelige kulturkrig mot kjønnsmangfold og andre private anliggender, minner om hekseprosessene. Den overtroiske eliten skriker om moralsk forfall og skylder all verdens elendighet på ugudelighet og usynlige demoner. De vil drive ut onde ånder og brenne opposisjonelle på bål for å blidgjøre den straffende herskerguden.

    Isteden burde de overtroiske være modige nok til å se virkeligheten i øynene og løse samtidens reelle problemer uten forstyrrelser fra ubetydeligheter.

    Putin er ikke selv troende, men går i kompaniskap med både kristenekstremister i vesten, islamister i Iran, kommunister i Nord-Korea og andre autokrater. Kampen mot vestlig dekadanse blir en avledningsmanøver for å hindre demokratisk opposisjon og betimelig samfunnskritikk.

    Nazistene skyldte alt på verdensjødedommen. Ultranasjonalistenes sataniske syndebukk er demokratisk mangfold, vestlig liberalisme og sekulær humanisme. Mens Iran foreløpig forholder seg relativt rolle til Israels krigføring i Midtøsten, er altså russiske myndigheter villige til å bruke atombomber mot prideflagg. Det er større galskap enn noe.

    😇

    2
    4
    • Med all respekt, men ut ifra det siste innlegget ditt der så anbefaler jeg å prøve å stikke en finger i jorda.
      Lang historie kort så må man få historie fra begge sider og så må man gidde å lese historie.
      Nå vites ikke din alder, men på grunnlag av argumentasjonen din og i mangel på progresjon, så ville jeg gjette slutten av ungdomsskolen.
      Ikke noe galt i det, men det er noen mennesker her inne med erfaring fra livet og det du så romantisk kaller ørkenguder. Nå sporer jeg litt av her, men måten du mobber folk som har hatt en livsomvendende opplevelse med Jesus, og som er merkbar i alle kretser rundt, det er å sparke ned noen som endelig har kommet seg opp fra mørket de desperat har prøvd å finne en utvei fra. En utvei som de såkalte intelligente og beleste ikke klarer å gi dem. Og det er en enorm mengde av disse individene der ute der Jesus er den eneste redningen fra et liv i elendighet. Og disse er de du gir fingeren og mobber.
      Jeg sliter med å finne den såkalte medmenneskeligheten og omtanken.
      I en verden som er på vei til helvete på første klasse så kan det være en fin ting å åpne øynene for at Jesus ikke kommer for å myrde, stjele og ødelegge, men for at hver den som tror på han ikke skal gå fortapt men ha evig liv.
      Det ble mulig litt krast, men at du mobber undertegnede som har opplevd mirakler, selv uten å be om dem, det finner jeg lavmål….

    • Aravna, hvis du virkelig blir mobbet, så burde det vært en ære. Jeg ser ingen mobbing. Jeg sliter litt med å forstå alle skriveriene du holder på med til Aril.

      Aril tror ikke på Gud. Det burde være unødvendig å minne deg om det. Han har mer respekt for mennesker enn det visse kristne her inne har. Jeg setter stor pris på at han holder ut her. Han ville stått opp for meg mer enn svært mange «brødre» her inne ville ha gjort. (selv om han og jeg er uenige om mye)
      Han svarer folk på spørsmål. Du har tidligere beskyldt han for ikke svare. Ser liten grunn til det når du selv har unnlatt å svare.

      Han har også humor. Og har også vært tydelig på at han faktisk gleder seg over de som kan finne trøst i Gud. -om det kan hjelpe dem. Om det er Odin eller Tor eller Gud bryr han seg lite om, bare at det da er viktig at troen deres da gjør dem til bedre medmennesker enn de kanskje tidligere var (eller hvertfall ikke gjør dem verre) At det for eksempel gjør dem et sunnere menneske, et mer samfunnsengasjert menneske, en bedre forelder, bedre ungdom, bedre sjef, bedre ansatt, bedre ektefelle. Og at de som er kristne ikke skal ødelegge mennesker rundt seg, med troen sin. Du forstår kanskje ikke at det vrimler av DEM. Aril forstår det hvertfall…

      Han ser også -bedre enn de fleste, hatet fra flere her inne. Dessverre ser han mye stygg behandling av medmennesker. Det er en skam.

      Når du skriver følgende, så tenker jeg at du er svært lite observant -og en litt dårlig menneskekjenner:

      «Jeg sliter med å finne den såkalte medmenneskeligheten og omtanken»

      Og; «Og disse er de du gir fingeren og mobber» (??)

      Du kan heller ikke vente at han tror at du har opplevd mirakler. Selv tror jeg ikke på halvparten av miraklene kristne påstår. Mens før trodde jeg på alt. (Nå står jo visse kristne som er i media/på talerstolene for flertallet av alle påstander om mirakler og helbredelser)

      Selv tror jeg på en levende Gud som styrker og hjelper meg til å gjøre det rette, leve sunt slik at jeg kan unngå mest mulig å bli syk. Noe blir vi mennesker rammet av på grunn av usunn livsstil. Men verden er urettferdig og mange blir rammet mer tilfeldig av ulykker og alvorlig sykdom. Det har vært svært mye dødsfall rundt meg de siste 18 månedene. Uansett hva jeg går igjennom, så kjenner jeg Gud som leder, styrker og hjelper meg. Er ikke i tvil om at Han går ved min side. Og aldri svikter meg. Selv om jeg skulle være syk. Sykdom kommer selvfølgelig ikke fra Ham.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *