Israel med kraftig angrep mot Hizbollah`s hovedkvarter i Beirut -Nasrallah drept?

Kort tid etter at Israels statsminister Benyamin Netanyahu gikk på talerstolen i FNs hovedforsamling gjennomførte israelerne et kraftig angrep mot hovedkvarteret til Hizbollah i Beirut. «FN sier at de er skremt av israelske angrep på de sørlige forstedene til den libanesiske hovedstaden Beirut som IDF sa rettet mot Hizbollah-terrorgruppens hovedkvarter. Flere medier melder at minst 300 er drept som en følge av det israelske angrepet. Det er uklart om Israel lykkes med å drepe Hassan Nasrallah som er leder for Hizbollah.

«FN ser med stor alarm på» angrepene på Beirut, fortalte FN-talsmann Stephane Dujarric i en orientering. Hizbollah sier at deres leder Hassan Nasrallah er trygg og i sikkerhet. Imidlertid er det flere som bestrider dette og israelske medier  heller til at Hizbollah lederen er drept i angrepet.  Avisen VG brakte nyheten om det siste israelske angrepet på førstesiden med overskriften: «Dette er å be om full krig» og det er vel nettopp det som vil skje. Det profetiske ord gitt til pastor Steve Cioccolanti over ordene i Åpenbaringsboken 6 var klinkende klare. Rytteren på den røde hest er sluppet løs og etterfulgte rytteren på den hvite hest som var Covid. Og blodmånen over Midtøsten som viste seg natt til åttende oktober i fjor var et krigstegn for Midtøsten.

IDF har for kort tid siden kommentert det omfattende angrepet som har jevnet flere boligblokker med jorden. Hvor mange som er drept eller skadet i angrepet er ukjent men ødeleggelsene er enorme.

Agenda free tv rapporterer live fra krigen mellom Israel og Hizbollah.  Hizbollah selv benekter på Nasrallah`s konto på X at deres leder er død. I krig og konflikt er sannheten det første offer så det gjenstår å se om Israel har lykkes med å eliminere sin hovedfiende.

14 tanker om “Israel med kraftig angrep mot Hizbollah`s hovedkvarter i Beirut -Nasrallah drept?

    • Sionist-terrorstaten gir seg ikke før de har drept alle goym i Midtøsten. Verden burde finne sammen og utslette Israel for alltid.

      11
    • Hva er ditt hjerte fylt av «fritt palestina»? Hvor får du slike tanker fra?

      «For fra hjertet kommer onde tanker, mord, hor, utukt, tyveri, falskt vitnesbyrd, spott. Disse tingene er det som gjør mennesket urent….»
      ‭‭Matteus‬ ‭15‬:‭19‬-‭20‬

    • Fritt «Palestina».
      Det som skjer i Libanon nå, har terroristorganisasjonen Hizbollah, sammen med FN, selv lagt opp til. Og Israel har full rett til å reagere mot Libanon slik de gjør.1

  1. Til fritt Palestina

    Forstår du er ett med Hamas og Hizbollah, de har den samme Sataniske ånd som du har, men ennå er det håp for deg. « Hver den som påkaller Herrens navn skal bli frelst,» viss ikke, Helvete i lag med dine forbilder.

    • Flott. Israels fiender blir utslettet en etter en.
      Hvorfor lærer ikke Putin av Israel og eliminerer naziregimet i Kiev og ta ut Zelensky.

    • Arnt A
      Du har skrevet mye bra, men jeg liker ikke denne blodtørsten din.
      Tror du Jesus har noen glede i at Zelensky eller noen andre skal dø, eventuelt Putin

    • RJ
      Jeg tenker slik: Lederne i Hamas, Hizbolla har hisset til krig og terror lenge. Det samme holder Zelensky på med i Ukraina.
      Russerne burde ta ut lederskapet i Kiev fremfor å angripe fotfolket og sivile. Da ville mange liv bli spart og krigene bli avsluttet.

      2
      1
    • RJ. Alle satanister er blodtørstige. Satanisten Arnt A Nazi er ikke noe unntak.

  2. Til fritt Palestina

    Hizbollah-leder Hassan Nasrallah skal være blant de drepte.

    En av dine forbilder er død.

    • Hvor blir det av grusingen av Jerusalem, Tel Aviv og Haifa.
      Når kommer missilene, Israel må straffes og Netanyahu må tas ut, en av verdens største terrorister, verre enn puttler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *