Hizbollah sjef Hassan Nasrallah skal være drept -Iran i sjokk -Hizbollah bekrefter dødsfallet

Hassan Nasrallah vil ikke lenger kunne terrorisere verden, skriver det israelske militæret på X rett før klokken 10 lørdag morgen. I en lengre uttalelse skriver IDF at Hizbollahs leder Hassan Nasrallah (64) samt andre høytstående medlemmer av Hizbollah er drept i et luftangrep. Israel har dermed på litt over en uke fullstendig knust slangens hode og satt lederskapet i terrororganisasjonen fullstendig ute av spill. Israel er nå skråsikre på at deres erkefiende er død og føler grunn til å feire. I løpet av ett år har Israel lykkes med å nærmest tilintetgjøre lederskapet både i Hamas og Hizbollah

Israel og Netanyahu har virkelig tatt ut noen av sine mange fiender. Nå gjenstår toppledelsen i Iran og Houthiene i Jemen.

Selv om Hizbollah formelt ikke har bekreftet at deres leder er død, blir dette likevel indikert ved at Hizbollah via Nasrallah`s offisielle Twitterkonto har postet dette fra Irans øverste leder. Dette budskapet fra Ayatollah Sayyed Ali Khamenei i Iran illustrerer hvor sjokkerte og rasende Irans åndelige ledelse er over tapet av hele toppledelsen i Hizbollah. En etter en har Israel tatt dem ut og det uten at Nasrallah selv forstod at Hizbollah svarte forsent og for svakt. Iran kan komme til å gjøre samme tabbe.

Én tanke om “Hizbollah sjef Hassan Nasrallah skal være drept -Iran i sjokk -Hizbollah bekrefter dødsfallet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *