Netanyahu med nye trusler mot regimet i Iran -men sier at Israel står med det iranske folk

Etter å ha tatt ut lederskapet både i Hamas og Hizbollah er Netanyahu og Israels neste mål å ta ut lederskapet i Teheran. Det er ikke det iranske folk som er målet, men lederskapet i Iran som har ført regionen mot stupet. Men Israels mål er å skape fred mellom Iran og det persiske folk.

6 tanker om “Netanyahu med nye trusler mot regimet i Iran -men sier at Israel står med det iranske folk

  1. Hva blir hevnen til harris/obama adm hvis dnc vinner valget? obama som i praksis er leder av det muslimske brorskap hadde en klar plan om at det er Irans prestestyre som skal gis makten i midt østen slik at han kan utradere Israel og jødene , og deretter angripe kristne og konservative i Europa og Nord Amerika , slik Bibelen forteller at trengselen vil fortone seg , det er nok islam fn eu dnc og dypstaten og falske profeter( falsk kristne)som er dyret i åpenbaringen og vil regjere i trengselstiden før Jesus andre komme med mange anti Krister som arbeider for globalistene(dyret i åpenbaringen) gjennom å forføre mennesker til å tro at Trump er en representant for dyret i åpenbaringen.

    2
    7
    • Når det gjelder verdenspolitikken er i alle fall dette klart: Det er godt ikke Marella har store innflytelsen. Men overtroen og konspirasjonsteoriene hen skriver om, forvirrer og forverrer og gjør dessverre situasjonen farligere.

      Verden er urolig og mennesker og naturen lider. Men endetidskåte og bibelblinde svovelpredikanter har tatt feil ved hvert eneste knirk og hver eneste krise i to tusen år. Og det har sannelig ikke manglet på ekstrem dramatikk og katastrofer tidligere.

      Forskjellene mellom nå og da er likevel mange. Vi er for eksempel mange flere nå enn før, vi overforbruker ressurser mer enn noen gang, og ekte og falske nyheter spres overalt hvert sekund. Dessuten, og det er ikke uviktig: Marella lever her og nå og føler derfor mer for sin egen samtid enn for verdensomspennende fimbulvintre, svartedauder og verdenskriger da hun ikke eksisterte.

      La oss håpe kloke mennesker som du og jeg klarer å lindre smerte og løse problemer. Det er en daglig utforing. Guddommene glimrer uansett med sitt totale fravær.

      😘😘😘

      8
      3
  2. Det du skriver der er helt feil aril, det er langt på vei bekreftet at sånn er det at obama og dnc hadde tiltenkt Iran leder rollen ,det er vel en grunn til at biden adm opphevet Iran sanksjonene som gjorde angrepet mot Israel mulig , to pluss to er fortsatt fire, og Pentagon kilder har lekket disse opplysningene om dnc allerede tilbake i 2009.

    3
    4
    • Joda, Marella, selvsagt foregår det hemmeligheter på toppolitisk nivå. Og selvsagt er ikke alt perfekt. Men de overtroiske og lettlurte sauser sammen alt, sant og usant, spekulasjoner og spådommer, teologi og profetier i sitt hat mot verden. De troende tror per definisjon på noe uten belegg og bevis. Da er det fort gjort å konstruere falske bilder av virkeligheten. Det var dette jeg forsøkte å påpeke. Og religiøst begrunnet vold er like vond som ideologisk begrunnet vold.

      😘😘😘

      2
      2
    • Du kan ikke komme med fakta samtidig som du tror på Jesus Marella 😁
      Da setter følelsesorkesteret fyr på alle følelsene samtidig og synsingen er omtrent til å ta og føle på.
      Fra spøk til revolver. Det er hold i det du sier. Det er nok gravende journalister som har avdekket Obama i kulissene. Og det bekrefter at demokratene jobber etter helt andre spilleregler enn andre.
      Noen som har en forklaring på hvorfor de (Michael og Barak) brått gikk inn i filmbransjen for Netflix? «Leave the world behind» er jo en dommedagsfilm av dimensjoner. Hva ønsker de å si med den?
      Og ja, utifra uttalelser opp gjennom og tidene så kommer ikke dagens ledere på noen nivåer godt ut med tanke på menneskehetens beste.
      Men det er klart at de rettroende her inne ønsker ikke å se galskapen som skjer rett foran øynene deres. Som Bibelen sier så er forblindelsen et faktum…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *