Stoltenberg formelt ferdig i NATO -går av etter å ha ført verden på randen av tredje verdenskrig

Krigshisser Jens Stoltenberg er nå endelig ferdig som generalsekretær i NATO og en ny krigshisser med navn Mark Rutte har nå overtatt posisjonen. Stoltenberg har gjort en slett jobb som toppleder i NATO og vil gå over i historien som den NATO-sjefen som medvirket til at Ukraina ble kastet inn i en meningsløs proxykrig med Russland på vegne av Vesten og NATO. Resultatet er et ukjent antall dødsofre og skadede. Ukraina har mistet 500 000 soldater i krigen og de russiske tapstall er ukjente, men det er grunn til å anta at omtrent 100 000 russiske soldater er drept i krigen.

Det er en Stoltenberg med blod på hendene som nå har forlatt NATO og en ny krigshisser er alt på plass i NATO. Vesten trenger politiske ledere som vil ha fred fremfor krig. Som vil ha forhandlinger fremfor krigshandliger og som heller vil bruke pengene på gode tiltak som sykehus, god eldreomsorg, bedre infrastruktur fremfor bomber, raketter og granater. Vesten trenger ledere som tar farvel med Pride, Sodoma og Gomorra og gjenreiser korsets fane over våre land og bringe en ny kristen reformasjon av vårt kontinent.

3 tanker om “Stoltenberg formelt ferdig i NATO -går av etter å ha ført verden på randen av tredje verdenskrig

  1. Det er mykje tull Søkelys skal skriva.
    Russland har gått til angrepskrig på Ukraina. Søkelys greier å gje Ukraina skulda.
    Det er for dumt.
    Skurkane er Russland, Iran. Kina, Hizbollah, Hamas osv.
    På den andre sida er
    USA og,Israel..
    USA kjempar og saman med NATO for å prøva bevara fridomen.
    Putin er ein gal stygg mann.
    Stoltenberg har gjort ein veldig god jobb.

    6
    3
    • «Det er en Stoltenberg med blod på hendene som nå har forlatt NATO og en ny krigshisser er alt på plass i NATO. Vesten trenger politiske ledere som vil ha fred fremfor krig. Som vil ha forhandlinger fremfor krigshandliger og som heller vil bruke pengene på gode tiltak som sykehus, god eldreomsorg, bedre infrastruktur fremfor bomber, raketter og granater. Vesten trenger ledere som tar farvel med Pride, Sodoma og Gomorra og gjenreiser korsets fane over våre land og bringe en ny kristen reformasjon av vårt kontinent.»

      Amen, amen, amen. Slik taler en sann Guds tjener som er i Kristi ånd. NATO er Sodomas militærmakt. Et Sodoma Herren skal dømme og som Torstein er en del av.
      Putin gjør det Vesten skulle gjøre. Han gjenreiser Jesu Kristi verdier i Russland. Står i mot Pride og styggedommen Torstein heier på.

      3
      6
  2. Det er trist når Gjermund ser i Putin ein mann som byggjer opp igjen dei kristne verdiane. Ein må berre synest synd på slike forvirra personar.
    GOG krigen fortel enkelt om desse antisemittiske nasjonane som samlar seg og går mot ISRAEL for å utsletta dei..
    Der er Russland sentral saman med mange andre namngitte land.
    Gud kjem til å ta livet av denne GOG-hæren der Gjermunds favoritt Putin er med i forsøket på å utrydda jødane.
    https://www.youtube.com/watch?v=_C1PnHbsVNA
    Det er ekstra trist at Gjermund trur det er Herren Gud som har vist han dette.
    Nei, la oss kjempa mot tyranniet i Iran og Russland, ikkje for å næmna NordKorea som og er god ven med Putin.

    6
    3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *