Iran feirer og kaller angrepet mot Israel en stor suksess -Canadian Prepper med sin analyse

Iran vil besvare et hvert motangrep fra Israel med flere ødeleggende raketter. Tirsdagens omfattende rakettangrep mot Israel var en stor suksess. Det israelske luftforsvaret ble overveldet av antallet raketter og klarte ikke å skyte ned mer enn en tredjedel av de ballistiske missilene som rammet landet. En rekke militære mål og flybaser i Israel skal ha blitt truffet og påført skade. Imidlertid har IDF innført full sensur slik at vi aldri vil få vite hva slags direkte treff Iran fikk og hva slags skader militære installasjoner har fått av det iranske angrepet.

Nate Polson i Canadian Prepper oppsummerer i sin siste video gårsdagens angrep mot Israel. Det iranske angrepet var en stor ydmykelse for Netanyhu og det israelske rakettforsvaret og Israel har neppe noe annet valg enn å besvare angrepet med et hardt angrep mot Iran. Gårsdagens angrep viser at Israel hadde vært i ruiner dersom Iran hadde brukt kjernefysiske våpen. I sin video skreller Nate Polson bort propagandaen og billig politisk retorikk og viser oss hvor farlig dette angrepet var og hvor farlig det kan bli når Israel eller USA gjengjelder.

 

2 tanker om “Iran feirer og kaller angrepet mot Israel en stor suksess -Canadian Prepper med sin analyse

  1. Israel har fått noe å tenke på. Deres antirakettforsvar var ikke så bra som man har trodd. Iran tok ut mange mål og det engang så fryktede IDF er uten USA ikke en overlegen militærmakt.
    Iran har satt en støkk i Netanyahu nå.

  2. Israel vil svara på Irans feige angrep i løpet av få dagar eller timar.
    Sannsynelgvis vil alle atomanlegga Israel veit om verta øydelagde fyrst.

    Herren Gud står med Israel og enden på det heile er beskrive i Esekiel 39.
    GOG vert slått og jødane må gravleggja lik i 7 mnd.

    Ein ny by skal kallast Hamona. Les Esekiel 39
    «Der er det også en by som heter Hamona. Slik skal de gjøre landet rent.»
    ———–
    » Jeg vil vise min herlighet blant folkeslagene. Alle folkeslag skal se min dom som jeg fullbyrder, og min hånd som jeg legger på dem. 22 Da skal Israels hus forstå at jeg, Herren, er deres Gud, fra den dagen og i all fremtid. 23 Og folkeslagene skal forstå at Israels hus ble bortført på grunn av sine synder. Fordi de var troløse mot meg, skjulte jeg ansiktet for dem og overga dem i fiendens hender, så de alle falt for sverd. 24 Jeg gjorde med dem etter deres urenhet og synder; jeg skjulte ansiktet for dem.

    25 Derfor sier Herren Gud: Nå vil jeg vende Jakobs skjebne og være barmhjertig mot hele Israels hus. Jeg brenner av lidenskap for mitt hellige navn. 26 De skal glemme sin vanære og all sin troløshet mot meg når de bor trygt i sitt land og ingen skremmer dem».

    Muslimane er diverre på feil side. Les GT som korleis Gud utsletta den assyriske hæren. 185.000 låg døde utan av Israel gjorde noko.
    Det går ikkje an å t bekjempa Jordas skapar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *