Oberst Douglas Macgregor: «Israelerne blir slaket i Libanon -Ukraina angrep atomreaktoren i Kursk med missiler

Verden er i ferd med å gå av hengslende fullstendig. Ukraina har angrepet atomkraftverket i Kursk og ser ikke ut til å bry seg om hva slags katastrofale utfall det kan få for hele Europa dersom de lykkes. Og i Midtøsten blir israelske soldater slaktet i Libanon mens vi teller ned til at full krig bryter ut. Iran har vist at de kan angripe mål i hele Israel og at IDF er ute av stand til å skyte ned hva Iran sender. Oberst Douglas Macgregor er ikke optimist på vegne av Israel og frykter at etter denne krigen er det ikke vil være et selvstendig Israel tilbake.

Oberst Douglas Macgregor er ikke optimistisk med tanke på hva som nå skjer

8 tanker om “Oberst Douglas Macgregor: «Israelerne blir slaket i Libanon -Ukraina angrep atomreaktoren i Kursk med missiler

  1. Israel bør og må ta ut sine fiender, om det så innebærer å bruke atomvåpen !
    Israel kjemper en rettferdig kamp for sin eksistens, dette bør spesielt ledelsen i Russland forstå , etter erfaringer de har med USA.

    Jeg støtter både Israels og Russlands rett til eksistens !

    Russland må slutte å støtte Iran og USA må slutte å støtte Ukraina !

    2
    1
    • Kokainklovnen er villig til å skape et kjernefysisk ragnarokk i Europa. Noen burde ta han ut slik Israel tar ut terroristlederne i Hamas og Hizbollah. Jeg tror vi alle ser at sterke krefter vil ha verdenskrig.
      I

      1
      2
    • Ukraina har overtatt etter IS som den nye terrorstaten. Nylig drepte de en dommer i Donbas med ei bilbombe, akkurat slik de drepte den russiske journalisten Darja Dugina…..med ei bilbombe. Å støtte Ukraina er jevngodt med å støtte Islamsk Stat!

      2
      1
    • Rune Lye.
      Du ser vel at Russland er på Irans side i kampen mot Israel.
      Som GOG-krigen viser vil Russland sine styrkar verta bekjempa og liggja der til mat for villdyra og fuglane.

       «Du menneske, så sier Herren Gud: Si til fuglene, alt som har vinger, og til alle ville dyr: Kom sammen, ja, samles fra alle kanter til det offeret som jeg slakter for dere, et stort slaktoffer på fjellene i Israel. Dere skal få ete kjøtt og drikke blod. 18 Kjøtt av helter skal dere ete, og blod av jordens fyrster skal dere drikke, som var de værer og lam, bukker og okser, gjøfe fra Basan, alle sammen. 19 Dere skal ete fett til dere blir mette og drikke blod til dere blir drukne av offeret som jeg slakter for dere. 20 Ved mitt bord skal dere bli mette av hester og ryttere, av helter og alle slags krigere, sier Herren Gud.»

      Putin er ein forferdeleg mann.
      Men han får sin ende han og, heldigvis.

      1
      1
    • Torstein, jeg har i lengre tid trodd og tenker at Putin muligens er Gog , akkurat som jeg tror at USA er Babylon, som blir beskrevet i Johanes åpenbaringen.

      Dersom det stemmer at Putin er Gog, så vil han få sin bane i Israel.

      Husk at på den tiden Putin /Gog velger å gå til angrep på Israel, er det fordi Gud lar det stige opp onde tanker hos Gog / Putin, dette er tanker om å røve å stjele, den tiden er ikke kommet enda.
      Men hva vi ser skje nå., er at Gud setter jern kroker i kjeven på Putin/Gog ( les Nato som sender raketter inn i Russland under dekke av Ukraina) og tvinger han ut med hele sin hær mot sin vilje .
      Putin er egentlig globalist og vil aller helst sitte i lag med resten av den vestlige eliten, men samtidig er han klok på historien og frykter sitt eget folk å opprør fra dem , dette vil han få om han lar vesten plyndre Russland.

      1
      2
    • Det står at de hellige skal glede seg over Babylon/USAs fall, jeg er en av dem som gleder meg til Babylons fall , jeg gleder meg til at disse grådige jævlene blir utryddet fra jorden, den tiden er nære , alle som har sin lyst og sin glede i det grådige urettferdige babylonske systemet vil gråte å vri seg når Babylon/USA faller, jeg vil glede meg og juble !

      Russland kommer til å sende sine atombomber mot USA og det er først etter USA sitt fall , det vil stige opp onde og grådige tanker hos Putin, for da øyner han verdens herredømme og setter seg over Gud .

      Herre Jesus måtte du frelse oss alle fra denne onde verden amen !

      1
      1
  2. Rune Lye.
    Putin har knytta seg til alle desse Israels fiendar.
    Til og med Nord Korea er blandt vennene hans. Israel har heldigvis USA enno.
    Diverre vil USA og svikta ISRAEL, og då kjem Israels verste trengelstid.
    Israel har stolt fullt og fast på desse elskarane sine, slik Tanakh beskriv det.

    • Rune Lye:
      Det var et veldig bra resonnement med mye fortrengt fakta som flere burde sniffe på.
      Ukas tommel opp der 👍🏻👍🏻

      2
      4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *