Arrangerer pro-palestinsk markering i Oslo på årsdagen for 7-oktober terroren mot Israel

Hamas tilhengerne i Palestinakomiteen i Oslo vil mandag sjuende oktober som er årsdagens for det palestinske terrorangrepet mot jøder, arrangere en event i Oslo hvor man markerer at det er ett år siden det angivelige folkemordet på palestinerne startet. Arrangementet, som er annonsert via et Facebook-arrangement kalt «Ett år med folkemord», skal holdes foran Utenriksdepartementet i Oslo 7. oktober. Komiteen oppgir at markeringen skal fokusere på støtte til det palestinske folket og peker på en eskalering som fant sted i oktober i fjor, men de unnlater å forklare hva som utløste denne eskaleringen.

Arrangørene av denne pro-Hamas eventen bryr seg åpenbart ikke om at sjuende oktober var datoen da palestinske terrorister iverksatte det største og mest dødelige terrorangrepet mot Israel noensinne. Det er motbydelig av palestinakomiteen og arrangerer noe slikt på årsdagen for sjuende oktober-terroren og i tillegg også ut fra det faktum at terrororganisasjonen de støtter ennå holder et hundretalls jøder som gisler. Slik blir arrangementet annonsert

6 tanker om “Arrangerer pro-palestinsk markering i Oslo på årsdagen for 7-oktober terroren mot Israel

  1. «Palestinakomiteen i Oslo planlegger en markering på årsdagen for Hamas’ angrep på Israel 7. oktober.»

    Palestinakomiteen i Oslo skal altså markere årsdagen for noen av de mest umeneskelige massakrene som verden har sett i moderne tid utført av rabiate og blodtørstige terrorarabere.

    Vi vet at araberne i Gaza og Vestbredden ser på 7-10 som del av sin «frigjøringskamp», men at vi har store grupper i Norge med den samme forskrudde tankegangen er alarmerende. Et resultat av en nasjon hvor hat for Israel og jøder er satt i system helt fra toppen. Det er ikke tilfeldig at Israel har bannlyst norges utenriksminister. En skammens kapittel.

    11
    • Norske myndigheters Hamas-støtte og antisemittisme er påtakelig. Spesielt i arbeiderpartiet er det mange «venner av Hamas», ikke minst utenriksminister Barth Eide. Definitivt ikke tilfeldig at han er uønsket i Israel. En trenger ikke lete lenge, for å finne han i situasjoner som avbildet her:
      https://www.nrk.no/norge/barth-eide-_lurt_-med-pa-anti-israel-bilde-pa-1.-mai-1.16871433
      (og som enhver toppolitiker, forsøker han å lyve seg ut av bildebeviset etterpå ved at han liksom skal være «lurt med»)?
      For å sitere han fra artikkelen «Barth Eide avviser at dette på noko vis representerer hans eller Noreg sitt syn.» Like fullt, etter dette, har han sørget for å anerkjenne «Palestina» som stat, naturligvis ikke uten at også hans partifelle, statsminister Støre, også støtter det: https://www.nettavisen.no/nyheter/bekreftet-norge-anerkjenner-palestina-som-stat/s/5-95-1829396

      Så vi forstår godt hva hans syn er, og som utenriksminister så sørger han for å fronte dette som Norges syn også. Israel må naturligvis svare kraftig på dette.

      Dessverre er Barth Eide og Støre ikke alene om å mene dette heller, blant våre folkevalgte. En god dokumentasjon på arbeiderpartiets historikk som Hamas-venner finner man i boken 22. juli profetien. Vil anbefale den for alle som ikke har lest den, en kan finne den til gratis nedlasting her: https://www.22juliprofetien.com/ Uavhengig av om man er interessert i den profetiske delen av boken eller ikke, så bør den historiske gjennomgangen der kunne være en øyeåpner for flere – arbeiderpartiet har lang fartstid med Hamas, og støtter disse terroristene sin sak.

  2. I Bergen arrangerer MIFF støtte-markering for Israel 7. oktober kl . 1800 på Torgalmenningen . Det vil ikke undre meg om de med » koppe-handduker » kommer og lager bråk .

    • Det meldes nå at politiet i Bergen har rekvirert helikopter og droner i forbindelse med MIFFs arrangement på Torgalmenningen kl 1800 i morgen mandag 7. oktober .
      De forventer nok et nytt gateslag i Bergen .

  3. Legg merke til hvem som stort sett alltid lager bråk, tyr til vold, drapstrusler, steinkasting, etc under slike demonstrasjoner. Et lite bilde på hva som foregår i Midtøsten.

    Godt innlegg av Selbekk i dag: «Nå har det gått så langt at dette må sies i klartekst: Palestina-aktivister som åpent hyller og hedrer massedrap på jøder (slik denne gruppen i Bergen gjør), stiller seg på geledd sammen med tidligere tiders antisemitter, jødehatere og nazister.»
    Helt riktig.

    10
    • Vi vet hvem. Det vi ser er at pro-palestinske krefter er oppildnet av våre myndigheter og våre medier som har skapt et voldsomt anti-jødisk klima i Norge. Jeg kjenner selv til norske jøder som er livredde for å identifisere seg som jøder og holder det skjullt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *