Ture Andersen: Jakter jødene på Ayatollah Ali Khamenei

Den israelske taktikken det siste året i krigen mot Hamas og Hizbollah er å ta ut lederne for disse islamske gruppene. De greide til og med å likvidere den øverste Hamas-lederen mens han var på besøk i Irans hovedstad Teheran. Da er det nærliggende å tro at israelerne nå jakter på denne ayatollah Khameini – som oppholder seg i Teheran . Således kan det ta tid å få has på ham og verden venter på Israels reaksjon etter to massive angrep på Jødestaten,» skriver Ture Andersen i et innlegg på egen blogg. Ture er pensjonert offiser i det norske forsvaret og er blant dem som følge nøye med på hva som skjer i konflikten i Midtøsten.

Det første angrepet kom i april måned og det siste for et par uker siden. I det siste angrepet sendte iranerne 181 ballistiske missil mot Israel. De fleste ble skutt ned – men ikke alle. Således ble det gjort en del materiell skade, men bare ett menneske omkom: En palestina-araber. Disse ballistiske missilene blir skutt høyt opp der atmosfæren forsvinner og går så i glidebane ned mot målet . Det tok kun åtte minutt fra disse missilene ble skutt ut fra Iran til de landet i Israel . Vi bør også være klar over at Iran har missil som kan nå helt frem til Skandinavia .

Skal Israel ta ut atomanleggene i Iran: Så kan det by på store problemer. Disse anleggene med sine sentrifuger er plassert dypt ned i fjell. Da er det såkalte «bunker busters » som må til og USA har nå slike bomber som har 2500 kg TNT ( kraftig militært sprengstoff ) som ladning. Om jødene har fått så kraftige bomber fra USA ; vites ikke av meg. Et annet alternativ er at Israel bomber iranske oljeanlegg. Dette er en mye enklere operasjon, men slikt vil føre til at oljeprisen fyker i været og USA er ikke interessert i det. Videre kan Iran da finne på å stenge Hormuz-stredet som igjen vil føre til mangel på olje i verden. Da blir oljeprisen sky-høy. Iranerne har kjøpt noen patruljebåter fra Storbritannia som gjør en uhyggelig fart. Disse har torpedoer om bord som kan senke oljetankere. Ja ,verden venter på at Israel skal hevne to kraftige angrep fra Iran. Jødene venter nok på å få nøytralisert ayatollahen før de angriper andre mål i Iran – tror jeg.

Skrevet av Ture Andersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *