Pastor Steve Cioccolanti: «Nei, Russland vil ikke angripe Israel i endetiden»

Den populære forkynnelse om at Russland skal angripe Israel i den siste tid, har ingen basis i Guds ord og er basert på ideer for å opprettholde Vestens fiendebilde av Russland. Russland er fraværende i den gruppe av nasjoner som skal angripe Israel under Gog krigen. «Vi ser nå at de første to av de bibelske seglene er blitt brutt og resultatet var Corona og nå krig,» er budskapet i pastor Steve Cioccolanti`s samtale med general Mike Flynn som nylig er publisert. Vi trenger åpenbaring over tiden vi lever i og vi må slutte å leke kirke og forkynne det profetiske ord

Hør samtalen her hvordan pastor Steve Cioccolanti avdekker at de to første segl i åpenbaringsbokens 6. kapittel er åpnet og litt om veien deretter

3 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti: «Nei, Russland vil ikke angripe Israel i endetiden»

  1. Skulle ønske han har rett at Russland ikke skal gå til angrep på Israel .
    Men om en leser hvordan Gog vil bli trukket inn i en konflikt han ikke ønsker, og om en ser på de fysiske realiteter både hva angår Babylons fall og allianser beskrevet i Johanes åpenbaring , så tyder alt på Russland er Msgogs land og at Putin er Gog .

    2
    1
  2. Disse spekulasjonene har vart så lenge folk har lest Åpg. Og den kommmer til å fortsette så lenge kristendommen eksisterer. I snart 2000 år har det vært «rett før» verdens undergang, men på mirakuløst vis overlever verden, gang på gang. Og slik vil det fortsette i tusenvis av år videre.

    • «Dette skal dere først og fremst vite, at i de siste dager skal det komme spottere med spott, som farer fram etter sine egne lyster
      og sier: Hvor er det blitt av løftet om hans gjenkomst? For fra den tid fedrene sovnet inn, forblir alt slik det har vært fra skapningens begynnelse.
      Men når de påstår dette, overser de med vilje at det fra eldgammel tid var himler og en jord som ble til ved Guds ord, ut av vann og gjennom vann.Ved dette gikk den daværende verden under, da den ble oversvømmet av vann.
      2 Peters brev kap 3:3-6

      Men det sto også fram falske profeter i folket. Slik skal det også blant dere komme falske lærere, slike som lurer inn vranglære som fører til fortapelse.
      2 Peter 2:1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *