Zelensky krever NATO medlemskap ellers vil landet utvikle atomvåpen

Prosjekt Ukraina er i ferd med å lide totalt havari og president Zelensky og hans regime begynner å bli desperate. Den ukrainske lederen har fremmet sin svermeriske «seiersplan» til USA og NATO land som sier butt nei til Zelensky`s krav. Ukraina har fått nei både på forespørselen om hurtig NATO medlemskap og nei på forespørselen om tillatelse til å bruke vestlige langdistanse-raketter for å angripe mål dypt inne i Russland. I følge avisen Kiev Indipendent skal Zelensky ha fortalt Trump at Ukraina enten må få raskt medlemskap i NATO ellers vil landet utvikle atomvåpen.

Fra Kiev Indipendent:

Zelensky sier at han fortalte Trump at enten vil Ukraina slutte seg til NATO eller gå for atomvåpen.
Zelensky går tilbake tidligere kommentarer om Ukrainas mulige plan for å skaffe atomvåpen
«Første skritt til verdenskrig» – Nord-Korea forbereder 10 000 soldater til å bli med i Russlands krig, bekrefter Zelensky
Å komme seg ut av en «langvarig» krig med Russland er «nesten umulig», sier Zaluzhnyi

Det sa president Volodymyr Zelensky i oktober. 17 at han fortalte den republikanske presidentkandidaten Donald Trump på deres møte i september at Ukraina enten ville bli et NATO-medlem eller utvikle atomevner for å beskytte seg selv. Zelensky talte fra Brussel, hvor han presenterte sin seiersplan for EU-ledere. «Enten vil Ukraina ha atomvåpen, som vil tjene som beskyttelse, eller så må det være en del av en slags allianse. Bortsett fra NATO kjenner vi ikke til en så effektiv allianse,» sa Zelensky at han har fortalt Trump. «Jeg tror Trump hørte meg og sa at det var et rettferdig argument,» la han til. Samtidig understreket Zelensky at han ville velge NATO-medlemskap fremfor å utvikle atomvåpen. Det er med andre ord dyp desperasjon å spore hos Zelensky som nå begynner å forstå at han har bygd hele krigen mot Russland på tomme løfter fra NATO og USA. Det Ukraina nå opplever å se, er at USA har droppet Ukraina, at Europa ser ut til å følge i samme fotspor selv om de rent retorisk ennå holder frem en gulrot av hopeium for den ukrainske lederen. Både USA og NATO har gjennom å kanselere det viktige møtet på Ramstein basen egentlig signalisert at de har gitt opp prosjektet i Ukraina, og dette er noe også befolkningen i Ukraina må merke seg. Krigen er egentlig tapt for Kiev regimet og derfor ser vi nå at Zelensky blir mer og mer panisk og det vi nå ser fra Kiev minner om Hitler-Tysklands siste dager. Det klokeste Zelensky nå kan gjøre er å erkjenne nederlag og kapitulere overfor Russland og tinge fred.

Zelensky er i virkelig trøbbel er temaet for dagens The Duran program.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *