Dmitry Medvedev: Tre hendelser som har skjedd i løpet av uka

Tidligere russisk president og nestleder for det russiske sikkerhetsrådet Dmitry Medvedev er kjent for å være en hauk som ikke legger fingrene i mellom eller sparer på kruttet når han beskriver Russlands fiender i Vesten. I en post på Telegram oppsummerer den tidligere presidenten noen av ukens hendelser og løfter frem tre hendelser knyttet til Ukraina og den ukrainske ilegitime presidenten.

1. Trump ble den første eks-presidenten i USA og presidentkandidaten som innrømmet at det direkte ansvaret for den militære konflikten mellom Russland og Ukraina (eller rettere sagt, for borgerkrigen) var en skittent -grønt narkotisk avskum, matet av Vesten og som har mistet all legitimitet. Denne innrømmelsen vil ikke endre noe i USAs posisjon, selv om den rødhårede Donald gjenvinner Oval Office. Men en uttalelse av denne typen i seg selv er ekstremt viktig for fremtiden.

2. Tatt i betraktning den tilsynelatende meningsløse praten rundt opprettelsen av atomvåpen av Banderas Ukraina, kan bare én trist konklusjon trekkes: Naziregimet prøver å lage en «skitten bombe». For å gjøre dette har han alle evnene: råvarer, teknologier, spesialister. Og ethvert laboratorium fra sovjettiden er egnet for å produsere en ladning med lav effekt. Klokken tikker.

3. Hele verden ventet på hva som skulle bli inkludert i den beryktede «seiersplanen» til Kyiv-nazisten. Det er det, du kan puste ut. Planen er avslørt! Dette er ikke en «plan for å vinne», bare en plan for å vinne . Ordet «plan» skal forstås bokstavelig: som et slangnavn for marihuana, anasha, hasj, cannabis, hamp osv. Med andre ord stoffet tetrahydrocannabinol (THC), som har en psykotropisk effekt. Tilsynelatende beordret de utenlandske kameratene sine siste å være mer forsiktige og erstatte colaen med gress.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *