Søkelys

                                                      


  Tilbake
   

 

Nye refselser og hat fra den kontroversielle Amigthywind sekten

Ann Lin er Amigthywind sektens asiatiske kriger

Amigthywind sekten som har vært omtalt en rekke ganger befinner seg fremdeles i krig på vegne av Elisabeth Elijha som er "Yahs ringmaiden" eller den nye Elijha. Den religiøse sekten som ledes av profet Elisabeth Elijha og hennes mann, apostel Niko Nikomia finner stadig nye ofre som kan lettes for penger og misbrukes som "hellige krigere" i sektens årelange krig mot det kristne miljøet påYou Tube. Et av tilskuddene til i Elisabeth Elijha personlige krig på vegne av seg selv er Taiwan'eren Ann Lin som bruker You Tube primært til å forkynne evangeliet om Elisabeth Elijha samt å refse de som våger å kritiserer den kontroversielle sekten. Etter en relativt stille sommer uten de helt store slagene trapper nå sektens medlemer opp sin hellige krig mot eksmedlemmer og kritikere, og i kjent stil spyttes det ut forbannelser og ondskapsfulle løgner i YAHUSHUA HA MASHIACH's navn.

Det siste offer for Amigthywinds hatkampanje

I pray that YAH will send all those curses in Deut 28 upon that evil reprobate a 1000's folds, in the mighty name of YAHUSHUA.

Et av de siste ofre for Amigthywind sektens hatefulle kampanje mot kristne som har vett til å advare mot sekten er en 28 åring som kaller seg James. I den siste uken har 28 åringen poster flere videoer hvor han advarer mot sekten og deres falske profet Elisabeth Elijha, og det er dette som har utløst Amigthywind krigernes vrede. Ann Lin som er en av sektens nye hellige krigere omtaler i sin video 28 åringen som "besatt av Satan" mens et annet sektmedlem som kaller seg "HalleluYAHs" på You Tube forsøker å få ram på kritikerern med å poste følgende trussel: " I curse the enemies of Amightywind Ministry," og videre med følgende hilsen: " YOU ARE A BASTARD CHILD!" Ann Lin som som selv omtaler Elisabeth Elijha Nikomia som den sanne "Ringmaiden of Yah" eller "den nye Elijha". I følge Ann Lin vil Gud sende engelen Gabriel til Elisabeth Elijha og hennes mann, "apostelen" Niko Nikomia for å avsløre datoen på Jesus gjenkomst. Elisabeth Elijha's mandat er å være budbæreren som skal videreformidle nyheten om Jesu gjenkomst til bruden (det vil si medlemmene og sympatisørene av Amigthywind sekten) I Ann Lins video som du kan se her, lovprises Elisabeth Elijha som nærmest har Guds posisjon blant medlemmene av den forskrudde sekten.

I videoen ovenfor som bare er en av mange som er produsert av Elisabeth Elijha's etterfølgere blir den kristne 28 åringen omtalt som "hjernevasket av Djevelen", som en tjener av Satan og satanist. James som i sine videoer fremstår som kristen har i følge Amigthywind medlemmet syndet mot Den Hellige Ånd og er derfor en evig fordømt. Den kontroversielle sekten anvender absolutt alt for å få ram på kritikere og fortid og eventuell You Tube historikk blir brukt mot 28 åringen. Du kan her se en annen video sektmedlemmene har postet mot 28 åringen. I videoen som kun har til hensikt å sverte James blir blant annet You Tube historikken trukket fram for å sverte og uskadeliggjøre Amigthywind kritikeren.

En klassisk Amigthywind  video produsert kun for å baktale og sverte eksmedlemmer

Les også: Dette er Amigthywind sekten

 

 

 

 

Sist oppdatert 03.09.13