Søkelys

                                                      


  Tilbake
   

 

Ben Breedlove videoene har mer enn 13 millioner visninger

Nærmere en million mennesker har sett Ally Breedlove's tale fra sin bror begravelse

Ally Breedlove

Fremdeles angripes begravelsesvideoen med ondskapsfulle kommentarer og hat

Søndag  18 desember 2011 postet den 17 år gamle Benjamin Breedlove fra Austin i Texas to små You Tube videoer med tittelen "This is My Story." I de to videoene som tar knappe sju minutter å se forteller den kristne ungdommen om sin sykdom, sin alvorlige hjertetilstand og om han hvordan han "lurte døden" tre ganger. Den 6 desember 2011 opplevde han sin mest seriøse nærdøden opplevelse da han mistet bevistheten i hallen på Westlake High School. I all hast ble han sendt til sjukehus, hjertet var stanset, han var uten puls og i realiteten på terkskelen til evigheten. Tolv dager senere publiserer han sine to videoer som nå har mer enn 13 millioner visninger og innpå 52000 kommentarer. En uke senere, på første juledag mister han bevistheten i gården utenfor sitt hjem, og blir i all hast ført til sjukehus hvor han blir erklært død. Hans to videoer  tok deretter helt av og har til nå hatt  13040115 visninger. De to videoene kan sees her. I ettertid har en rekke unge latt seg inspirere av Ben Breedlove's gripende videoer og har selv postet videoer hvor de forteller hvordan Ben's vitnesbyrd har berørt dem dypt. Du kan her se hvordan tre tenåringer lot seg inspirere.

Tror du på engler eller Gud?

Benjamin Breedlove's viktige spørsmål "Do You Belive In Angels or God?" er et spørsmål mange har blitt stilt gjennom hans to gripende videoer. 52 000 kommentarer og over 13 millioner visninger forteller at dette livsviktige spørsmålet er blitt, og fremdeles blir stilt til mange og når man leser de mange kommentarene ser vi at mange svarer "JA", og at også mange forteller at nettopp denne avdøde 17 åringens vitnesbyrd har brakt dem til tro:  "I was a firm atheist until I saw this..... Oh my god.... I believe in God now. Thank you Ben, and may your soul forever rest in peace." skriver en You Tube bruker som kaller seg "Automaticbot99"

Angriper begravelsesvideoen

Benjamin Breedlove  som tilhørte Gateway Church har etterlatt seg et sterkt og bemerkelsesverdig vitnesbyrd om Gud og troen som har skapt håp for tusener av mennesker. Mange har latt seg inspirerer dypt av hans tause vitnesbyrd som formidles gjennom noen papirlapper med ord på. Endel har også signalisert at hans videoer gav dem fornyet tro på Gud og Kristus og derfor har også noen onde individer bestemt seg for å sverte og skitne til hans ettermæle og budskap. Sidens hans to opprinnelige videoer krever godkjenning før kommentarene blir publisert er det først og fremst videoen hvor hans søster, Ally Breedlove taler i begravelsen som angripes av individer som åpenbart er fylt av mørke, død og destruktive krefter. Søkelys har tidligere skrevet en sak om akkurat dette, og etter halvannet år har den saken ennå mange lesere, og begravelsesvideoen som snart har hatt en million visninger er fremdeles under angrep fra individer som helt åpenbart er besatt av hat, mørke og onde krefter. Mye av det disse individene besudler videoen med i kommentarfeltet vil vi ikke gjengi en gang, så ondt og råttent er det. Imidlertid tror vi noen kan la seg inspirere av Ally Breedlove's vitnesbyrd.

Tekst: Kjell Andersen

 

 

 

Sist oppdatert 05.09.13