Søkelys

                                                           


  Tilbake
   

Ray Boltz står fram som homofil

Gospelkjendis forlot kone og fire barn til fordel for homofil livsstil

Den religiøse artisten Ray Boltz stod nylig fram som homofil

Den anerkjente kristne gospelartisten Ray Boltz sjokkerte hele det kristne Amerika ved å forlate kone å fire barn til fordel for en homofil livsstil. Ray Bolzt har gjennom tjue år tjent kristenheten med sin sang og musikk og har utgitt en rekke plater. Boltz musikk har nådd et stort publikum innenfor kristenheten. Til Washington Blade sier Boltz følgende om sin beslutning: "Hvis dette er måten Gud skapte meg, da dette er måten jeg kommer til å leve ... jeg virkelig føler meg nærmere Gud fordi jeg ikke lenger hater meg selv."

Boltz video fjernet fra TBN

Etter at Bolzt nylig stod fram som praktiserende homofil har den kristne TV stasjonen Trinity Boradcasting Network fjernet en konsertvideo som lå på kanalens nettside til fri nedlasting. Trinity Broadcasting har i likhet med store deler av det kristne Amerika reagert sterkt og negativt på Boltz bekjennelse.

Debatt og reaksjoner

Nyheten om at Ray Boltz har tatt ut skilsmisse og forlatt den tradisjonelle kristne musikkbransjen til fordel for en homofil livsstil har skapt debatt i det kristne Amerika. Debatten i Christianity today kan følges her

I likhet med flere av bidragsyterne i den amerikanske debatten vil vi mane til forbønn for Boltz og hans tidligere kone og barn. Forbønn er en langt bedre reaksjonsform enn plate bål eller hatefulle e poster til hans web side. Bønnens makt er stor og som kristne kan vi forholde oss til en Gud som kan gjøre mer enn alt. Ray Boltz har bidradd med mye god musikk som mange har satt stor pris på og blant mange eksempler vil vi nevne Thank You   -og hans sang "What was I supposed to be" er en virkelig tankevekker om drap av ufødte barn.

Hvordan reagere på Boltz?

 

 

 
|
Sist oppdatert: 07.10.08