Søkelys

                                                      


  Tilbake
   

 

Ludvig Nessa om årets valg

Velg Livet, Stem blankt!

Ærefrykt for livet eller respekt for alt menneskeliv fra unnfangelse til naturlig død burde være et absolutt minstekrav til alle politiske partier og alle våre stortingsrepresentanter. Politikk uten dette fundamentet og politikere uten denne respekten er livsfarlige. Ingen bør stemme på dem. For det du stemmer på, støtter du! Stemmer du på
barnemordere, får du barnemord. Så enkelt og alvorlig er det. Bruk vett! Velg Livet! Stem blankt. Ellers får du uskyldig blod på dine hender.

Ingen av partiene som stiller til valg, er villig til å gå inn i en hvilken som helst regjering. Alle har saker som er så viktige for dem at de ikke er villig til å kjøpslå med dem. Men livet blir utrolig nok ikke verdsatt så høyt av noe parti.
Barn i mors liv myrder de alle villig vekk uten å blunke for å oppnå andre goder.
Endog de partiene som bærer kristennavnet, ønske å delta i en regjering som har ansvar for effektueringen av abortloven. Det betyr medansvar for mord på omtrent like mange barn i mors liv hver eneste virkedag som dem som kaldblodig ble myrdet på Utøya? De som administrerer folkemord, er minst like ansvarlig for grusomheten som dem som utfører den.
Ingen sak er så god og edel at den rettferdiggjør barneoffer. Hensikten helliger ikke midlet. Ikke engang et helt statsbudsjett bevilget til de aller beste formål vil kunne rettferdiggjøre ett eneste barnemord.
Bruk vett. Stem blankt! Kun slik kan vi få nye politikere og partier som i det minste har respekt for andres liv. Ellers er jeg redd for at vi sager av den grenen vi selv sitter på. Og snart drukner i eldrebølgen.

Ludvig Nessa

 

 

 

 

Sist oppdatert 04.09.13