Tø 

 Søkelys

                                                      


  Tilbake
  Hjelp jødene hjem

 

Tony Miano er USAs fremste gatepredikant

Todd Bentley tilhengerne vendte ryggen til forkynnelse av Guds Ord

Tony Miano er en velkjent "gatepredikant" som ofte har vært forbundet med Ray Comfort og Kirk Cameron fra "The Way Of The Master" vil på nyåret gjeste Norge og Vigrestad Misjonshus. Miano som er en tidligere politimann som har dedikert sitt liv til å preke Guds Ord på gater og streder i USA. I filmklippene nedenfor kan vi se og høre Tony Miano i aksjon utenfor et møtelokale hvor den falske profeten og horkarlen Todd Bentley hadde sine møter. Rasende Bentley tilhengere både buet, raset, vendte ryggen til og anvendte repeterende og platt "lovsang" til å forsøke å stoppe forkynnelsen av Guds Ord.  Fellesnevnere for falske profeter og deres tilhengere er at de hater og avskyr Guds Ord mens de i stedet ukritisk hengir seg til opplevelsesreligion som tilbyr åndelig galskap. Lakeland forførelsen som blant annet ble kringsatt av den religiøse TV kanalen "God TV" endte i full skandale da det ble kjent at hovedpersonen i "vekkelsen" hadde et et utenomekteskapelig forhold og samtidig skal ha vært påvirket av alkohol under seansene som utspilte seg. I etterkant av "vekkelsen" har Todd Bentley forlatt sin sjuke kone og giftet seg med sin elskerinne fra tiden under den såkalte vekkelsen.

Tony advarer mot Bentleys falske vekkelse I

Tony Miano: Dere ignorerer og forakter Guds Ord

"Dere hyler, skriker og raser mot forkynnelsen av Guds Ord. Dere spotter meg fordi jeg enkelt forkynner ordet om korset". Tony Miano utenfor Todd Bentley "event" i Los Angles.

Rasende mann som "elsker Jesus" hyler og raser mot forkynnelsen av Guds Ord slik det står i Bibelen mens andre ber mot Guds Ord mens en gråtende Tony Miano med sorg i hjertet må se menneskenes hardhet og blindhet.

Todd Bentley tihengerne anmoder om politi for å bringe forkynnelsen av Guds Ord til taushet

"Mitt hjerte er sønderknust av at dere tar anstøt av Guds Ord," Omvend dere fra synden og tro på evangeliet, - Jeg preker sannheten til dere i kjærlighet, men dere håner meg." Skriker dere mot Guds Ords forkynnelse i deres kirker slik dere gjør nå," jeg ber dere, slutt å håne evangeliet, jeg ber dere...

Vi er alle kalt til å forkynne evangeliet!

Hvorfor skriker og roper dere mot forkynnelsen. Dere har kanskje lyttet til det falske evangeliet om velstand, helse og lykke, men jeg forkynner ordet om korset, dårskap for verden.

Bentley tilhenger vil binde den som forkynner Guds Ord

"Det virker ikke, det virker ikke, det virker ikke, - forklarer Tony til en tilhenger av Todd som anvender åndelige maktmidler for å bringe Tony til taushet.

David Wilkerson om Lakeland og lignende forførelser

 

Sist oppdatert: 26.10.12